Rollladen an zwei Fenstern eines Hauses

Rulleskodder / Rulleporte

Rulleskodder bidrager til en bedre energibalance i huset og bidrager til at reducere varmeomkostningerne. Om sommeren giver rulleporte beskyttelse mod varme og sollys. Udenlandske udseende forbliver nøjagtigt som regn, hagl eller storm udenfor. Derudover har en rullelukker en verificerbar indbrudssikker effekt. Uanset om du leder efter en rulleskodder til en ny bygning eller til et eksisterende hus. Vi har den rigtige løsning til enhver situation.
Med en rullelukker kan du også implementere disse fordele på en pladsbesparende måde i din garage.

Frontmonteret rulleskodder efter mål

Vinduer er en af energiens svage punkter i huse, fordi meget varme går tabt gennem rude og ramme i den kolde årstid. Med frontmonteret rulleskodder kan du til enhver tid eftermontere dit hus med rulleskodder, da disse er installeret foran vinduet. Inspektionspanelet er placeret udenfor, så service og reparationsarbejde kan udføres hurtigt og rent udefra.

Hausfront mit Frontmonteret rulleskodder mit Rundkassette

Frontmonteret rulleskodder

Vi har en bred vifte af frontmonterede rulleskodder: med PVC eller aluminium lameller, med kantede eller runde rulleformet kasse.

Med de mange former og farver kan du hurtigt finde en rulleudløser, der blænder ind i facaden eller bliver en iøjnefaldende.

 • Egnet til såvel sanering af ældre bygninger som nybygninger
 • Montering foran vinduet
 • 6 Kassefarve
Vejledende pris fra 1.205 kr. fra 1.036 kr.
Konfigurér
Hausfasade mit Rollladen Rationell

Frontmonteret rulleskodder Rationell

Rulleskodderen Rationell ALUMINIUM er vores mest købte rulleskodder med optimal pris/ydelsesforhold og kombinerer mange fordele. Aluminium rulleskodder er en sikker investering i mange år. Aluminium er stabilt, elastisk og holdbart.

 • 4 Panserfarver
 • Kasse, endestav og føringsskinne i hvid eller brun
 • Endestav af aluminium med gummitætning nedad med skjult stop
Vejledende pris fra 1.259 kr. fra 1.083 kr.
Konfigurér
Neues Haus mit großen Fenstern für einen Maxi-Rollladen

Maxi rulleskodder

Maxi rulleskodder er frontmonterede rulleskodder og bruges hovedsagelig til særligt store døre og vinduer. De giver lys og varmeisolering om sommeren og god koldisolering om vinteren. De har også en tyverisikret effekt.

 • Til store vinduer og døre
 • maks. bredde 340 cm, maks. højde 250 cm
 • maks. størrelse 8 m²
 • Med kantet kassette
 • Ekstra brede lameller
Vejledende pris fra 1.955 kr. fra 1.681 kr.
Konfigurér

Rulleskodder til pudsning

Neubau mit installierten Putztraeger-rollladen

Rulleskodder til pudsning er ideel til nye bygninger eller efterfølgende facadeisolering, hvor ingen rulleskodder kasse bør være synlig. Rulleskodderkassen er indbygget i murværk på en sådan måde, at forenden af kassen kan pudses. Således integrerer rulleskodder usynligt sig ind i facaden af huset. Rulleskodden til pudsning er installeret som en frontmonteret rulleskodde foran vinduet, således at fremkomsten af varmebroer forhindres.

Rulleskodden til pudsning er tilgængelig med PVC eller aluminium lameller. Valgfri kan en insektnetrullegardin også integreres i rulleskodde.

Topmonteret rulleskodder

Aufsatzrollladen am Fenster montiert

For topmonterede rulleskodder monteres rulleskoddes kassen direkte på vindueprofilen. Rullerskodden kasse er så integreret i facaden, at den ikke længere kan genkendes.

Topmonterede rulleskodder er særligt velegnede til nye bygninger og moderniseringer. Ved hjælp af adapterprofiler kan rulleskodden kasse monteres på en række forskellige vindueprofiler.

Rulleskodder med topkasser tilbyder den bedste varmeisolering, lydisolering, beskyttelse mod mekaniske påvirkninger og privatlivets fred. En insektnetrullegardin kan integreres på ønske.

Garageporte og Rulleporte

Auto vor einem Garagentor

Rulleporter låser din garage sikkert og beskytter den mod vejrpåvirkninger, tyveri eller nysgerrige blik. Rulleporten fungerer i princippet som en rulleskodde til garagen - rulleskodderne trækkes opad og afvikles i den medfølgende kasse.

Kassen er lavet af rulleformet aluminium, rulleportpanser består af rulleformede, skumede og låste aluminiumsprofiler M 520 eller T 77. Føringskinnerne og endelisten er fremstillet af ekstruderet aluminium. Rulleporten betjenes med motor, valgfri betjening med fjernbetjening er mulig.

Reservedele, rulleskoddepanser og tilbehør

 • Føringsskinner
 • Rulleskoddepanser
 • Tilbehør til manuel- og motor betjening