Arbeitszimmer mit einem Rollo nach Maß

Rullegardiner

Overbevisende altid: Takket være den enkle funktionalitet, det tidløse design og en billig pris er rullegardinet en af de mest solbeskyttede løsninger! Vores rullegardiner står for fremragende se beskyttelse og sætter attraktive design accenter. Giv dit værelse et behageligt lys med et halvt transparent stof. Eller mørket rummet med et mørkningsstof for at slappe af og sove uforstyrret selv i det lyseste sollys. Forlad det daglige liv udenfor og forkæl dig selv med en pause fra stress og hektisk liv. Der er ingen begrænsninger for mulighederne, fordi vores specialfremstillede rullegardiner passer til dine ønsker. Nøjagtigt til millimeteret!

Rullegardiner efter mål

ein Rollo nach Maß für normale Fenstergrößen
  Til 200 cm bredde og 300 cm højde

Rullegardiner efter mål S

Med sin lille rullegardin rør og et stort udvalg af dekorative stoffer fra alsidige samlinger passer det rullegardin efter mål S diskret ind i ethvert rum. Derudover tilpasser denne rullegardin optimalt til din rumssituation takket være en bred vifte af betjeningsvarianter og typer. Denne rullegardin er tilgængelig op til en dimension på 200 cm bredde og 300 cm højde.

 • Dimensioner til 200 cm bredde og 300 cm højde
 • Rulleformet stål rullegardiner rør Ø 28 mm
 • 6 forskellige rullegardin typer der mulige
 • Valgfrit tilgængelig med minikassette
 • Betjening med sidetræk med kæde
 • Betjening med fjedertræk muligt
 • Også muligt med motorbetjening
fra
276 DKK
216 DKK
Konfigurere
ein Rollo nach Maß für Fenster bis 300 cm Breite
  Til 300 cm bredde og 300 cm højde

Rullegardiner efter mål M

Forskellige konfigurationsmuligheder og dimensioner op til 300 cm bredde og 300 cm højde gør rullegardinet M til en allround. Denne sidetræk rullegardin tilbyder en række både funktionelle og dekorative stoffer ud over mange velegnede typer.

 • Dimensioner til 300 cm bredde og 300 cm højde
 • Ekstruderet aluminium rullegardiner rør Ø 38 mm
 • 5 forskellige rullegardin typer der mulige
 • Betjening med sidetræk med kæde
 • Alle typer er også mulige med motorstyring
fra
321 DKK
250 DKK
Konfigurere
ein Rollo nach Maß für Fenster bis 350 cm Breite
  Til 350 cm bredde og 350 cm højde

Rullegardiner efter mål XL

Rullegardinet XL, der er specielt udviklet til store vinduer, giver også intet at ønske, når der skygges vinduesarealer op til 350 cm bredde og 350 cm højde.

 • Dimensioner til 350 cm bredde og 350 cm højde
 • Ekstruderet aluminium rullegardiner rør Ø 50 mm
 • 5 forskellige rullegardin typer der mulige
 • Betjening med sidetræk med kæde
 • Alle typer er også mulige med motorstyring
fra
410 DKK
320 DKK
Konfigurere
Rollos nach Maß für extra große Fenster bis 460 cm Breite
  Til 460 cm bredde og 400 cm højde

Rullegardiner efter mål XXL

Har du en rigtig ekstra stor vinduesfront? Så er du nøjagtigt rigtig med vores rullegardin XXL. Vi fremstiller denne XXL solbeskyttelse op til 460 cm bredde og 400 cm højde. På grund af disse dimensioner kan denne rullegardin også bruges pålideligt som rumdeler.

 • Dimensioner til 460 cm bredde og 400 cm højde
 • Ekstruderet aluminium rullegardiner rør Ø 80 mm
 • Betjening med sidetræk (1:3 oversættelse for nem betjening)
 • Også muligt med motorbetjening
fra
2.556 DKK
1.994 DKK
Konfigurere

Rullegardiner til ovenlysvinduer

Dachgeschoss mit zwei Dachfenster-Rollos

Især på værelser under taget varmen akkumuleres meget hurtigt om sommeren. Vores rullegardiner til ovenlysvinduer giver et pålideligt middel! De overbeviser med deres enkle montering og det meget gode pris-ydelsesforhold.

Med os finder du rullegardiner egnet til vinduer af kendte producenter som Velux, Roto og Fakro. For vinduer fra andre producenter anbefaler vi vores ovenlysvinduer efter mål. Uanset hvad du vælger, er varme værelser på loftet en ting fra fortiden!

Mere information om rullegardiner til ovenlysvinduer

Duo rullegardiner efter mål

beiges Standard-Raffrollo im Fenster

I modsætning til den klassiske rullegardin ligger stoffet i den duo rullegardin foran hinanden i skiftende gennemsigtige og uigennemsigtige striber. Ved at flytte stoffestrimlerne til hinanden, bringer du stoffestrimlerne til at dække og styre så individuelt lysets forekomst. Ud over et moderne udseende, får du med vores duo rullegardiner en meget variabel se beskyttelse og blændingsbeskyttelse.

Mere information om duo rullegardiner

Foldegardiner

beiges Standard-Raffrollo im Fenster

Gennem brugen af meget fine stoffer ser en foldegardin ud som et gardin og kombinerer dette med den simple betjening af en rullegardin. Således kombinerer den funktionen af en sol- og privatlivskærm med mulighed for at indstille dekorative accenter.

Takket være den uendeligt variable højdejustering kan vores foldegardin også hurtigt tilpasses til passende lysforhold. Det foldegardin - det smukke, funktionelle og billige alternativ til et gardin.

Mere information om foldegardinet

Rullegardinstoffer

Rullegardinstoffer

Træk nyt liv ind i jeres gamle rullegardiner - med vores store udvalg af rullegardin stoffer. Ofte behøver det ikke at være en ny rullegardin, en ny rullegardinstof er nok.

Vælg blandt vores store udvalg af forskellige stofkvaliteter og farver!

Konfigurere

Reservedele og tilbehør til rullegardiner

Einzelteile für Rollos

Du vil helt sikkert finde det, du leder efter i vores brede udvalg af reservedele, enkeltdele og omfattende tilbehør. Hvis du ikke finder noget, hjælper vores hotline dig med glæde!

Bestilling