På forsiden klikker du på den type produkt, du er interesseret i. Vores konfigureringssystem stiller så nemt og bekvemt spørgsmål ang. dine ønsker og opstiller din bestilling skridt for skridt. Den spørger bl.a. efter målene for den solafskærmning du har valgt, efter det ønskede design og den ønskede form for betjening (f.eks. kæde, stav eller motor).

Til højre for din konfiguration ser du hvad du har valgt, og her kan du altid kontrollere, om det hele stemmer og hvor meget prisen på din aktuelle konfiguration er oppe på. Skulle du have skrevet forkert eller ombestemt dig, kommer du uden problemer tilbage til den forrige indtastning.

Når din bestilling er færdig indtastet, vil du blive spurgt om din adresse og hvilket betalingskort du ønsker at betale med. Først når du har bekræftet disse oplysninger, træder bestillingen i kraft hos os, og du modtager omgående en bestillingsbekræftelse.

Efter at bestillingen og betalingsoplysningerne er blevet kontrolleret en ekstra gang af vores medarbejder, modtager du en ordrebekræftelse med den beregnede leveringsdato. Hermed er ordren trådt i kraf, og fremstillingen af dit gardinanlæg efter mål kan begynde.