Skræddersyede plisségardiner til døre og vinduer

Plisségardin

Plisségardinet er et moderne alternativ til det klassiske rullegardin. Det har elegant foldede stoffer og er meget alsidige i brug. Disse egenskaber gør det til en af de mest populære beskyttelser mod nysgerrige blikke og sollys.

Takket være den vandrette foldning minder plisségardinet lidt om persienner. Derfor kaldes det også plissérullegardin eller plissépersienner.

Konfiguratoren guider dig vha. nemme trin igennem konfigurationen og hjælper dig med nyttige oplysninger om de enkelte trin. På den måde går opmålingen af vinduet og valget af det passende plisséstof nemt som en leg. I det videre forløb skal du vælge mellem plisségardiner med et eller to gardinstoffer, og bestemme dig for, om din solbeskyttelse kun skal kunne åbnes nedefra, oppefra og nederst eller fra midten. På den måde får du lige det plisségardin, som du ønsker dig, trin for trin.

Plisségardin efter mål

drei braune Plissees an Rechteckfenstern

Rektangulære plisségardiner

Vi tilbyder et omfattende udvalg af plisségardinstyper til alle rektangulære vinduer. Du kan vælge mellem forskellige typer af betjening og antallet af gardiner. Plisségardinerne kan betjenes med et betjeningsgreb, snoretræk, endeløs kæde eller en motor.

Afhængigt af plisségardintypen kan gardinet åbnes fra øverst og nedefter eller omvendt. Der kan også vælges plisségardiner med to gardiner. De to gardiner kan flyttes uafhængigt af hinanden og fås med forskellige stoffer.

Afhængigt af vinduestypen kan plisségardinet fastgøres direkte på vinduet, i loftet, på væggen eller øverst på vinduesrammen. Det er især nemt med montering uden at skulle bore takket være klemmeholderne.

 • Stort udvalg af betjeningsvarianter
 • Over 400 farver og 4 stoftyper
 • Nem og hurtig montering - også uden at skulle bore
 • Mål: Op til 220 cm i bredden og 260 cm i højden
Vejledende pris fra 533 kr. fra 352 kr.
Konfigurér plisségardinet nu
blaues Plissee vom Typ P1415

Plisségardin P1415

Type P1415 er vores mest populære produkt til rektangulære vinduer.

Gardinstoffet har endeprofiler og spændt med to snore i siden. Dermed kan gardinet både åbnes og lukkes oppefra samt nedefra. Ved hjælp af betjeningsgrebene kan du skubbe stoffet med aluminiumsprofilerne komfortabelt til den ønskede position.

Plisségardinet P1415 fastgøres med fire beslag til spændesnore på glaslisten, i eller foran vinduesnichen eller direkte på vindueskarmen. Ud over monteringen med skruer kan plisségardinet selvfølgelig også fastgøres uden at skulle bore.

Hvis du monterer plisségardinet på vinduesrammen, bliver det endda i den ønskede position, når vinduet kippes. Når snorene spændes, forhindres frem- og tilbagesvingning.

 • Vores mest solgte plisségardin
 • Den øverste og nederste profil kan flyttes
 • Åbning og lukning med betjeningsgreb
 • Mål: Op til 150 cm i bredden og 220 cm i højden
braunes Plissee vom Typ P1614

Plisségardin P1614

Typen P1614 er et udspændt system med grebsbetjening og variabelt gardin. Det særlige ved dette plisségardin er klemmebeslaget på vinduesrammen.

Snorene til det udspændte system forhindrer, at plisségardinet svinger sig frem og tilbage. Dermed kan du endda kippe vinduet, uden at du behøver at rydde vindueskarmen først.

 • Plisségardin uden at skulle bore og uden at skulle lime
 • Nem og hurtig klemmefastgørelse på vinduesrammen
 • Vinduestætningen bliver ikke beskadiget
 • Sikker og pladssparende monteringstype fra en glaslistedybde fra 10 mm
 • Den øverste og nederste profil kan flyttes
 • Åbning og lukning med betjeningsgreb
 • Mål: Op til 150 cm i bredden og 220 cm i højden
Plisségardiner til kvadratiske, trekantede, trapezformede og sekskantede vinduer

Runde og skrå plisségardiner

Specielle vinduer kræver et specielt plisségardin. Her kan vi også tilbyde den passende løsning! Uanset om der er runde dørvinduer, trekantede karavevinduer eller femkantede gavlvinduer – du kan finde det helt rigtige solbeskyttelse blandt de specielle former for plisségardiner. Vi fremstiller alle runde og skrå plisségardiner efter mål til dig og din individuelle konfiguration.
Vi kan også tilbyde skrå plisségardiner til ovenlysvinduer og udestuer.
Afhængigt af plisségardinets form åbnes eller lukkes stofgardinet med betjeningsgreb eller snoretræk. Ved stationære systemer er kan gardinet ikke bevæges. Vi anbefaler især disse til vinduer, der er svære at komme til.
Alle fem- og sekskantede plisségardiner har to gardiner. Dermed kan man både indstille lysindfaldet som man vil i vinduets øverste og nederste område.

 • Til alle vinduer med specielle former
 • Individuelt tilpasset for dit vindue
 • Mål: Op til 150 x 150 cm
 • Forskellige vinkler tilgængelige
Vejledende pris fra 533 kr. fra 352 kr.
Konfigurér
Plafondvindue med to spændte plisségardiner

Plisségardiner til ovenlysvinduer og udestuer

Plisségardiner til ovenlysvinduer og udestuer er perfekte til vandrette vinduer og mindre skrå vinduer. De spændte tråde i plisségardinet sørger for, at gardinet altid bliver på sin position.
Disse plisségardiner er derfor perfekt egnede til at beskytte mod solen og mod at blive blændet til ovenlys, lofter med dagslys, ovenlys og glastagsflader. Disse plisségardiner kan fås i forskellige former og fremstilles efter mål af os. Der findes størrelser op til 150 cm × 400 cm.

 • Lige og skrå udførelser
 • Specielt udformet til betjening i stor højde
 • Forskellige motorer og betjeninger
Vejledende pris fra 886 kr. fra 705 kr.
Konfigurér

Plisségardiner til tagvinduer

Plisségardin til tagvindue med brunt stof

Vores plisségardiner til tagvinduer sørger for, at du kan nyde sommeren uden, at det bliver ubehageligt varmt. For uden solbeskyttelse kan det hurtigt blive ubehageligt varmt på tagetager som følge af den kraftige solindstråling. Sæt derfor et af vores plisségardiner i dine tagvinduer! De holder det meste af varmen ude.

Plisségardiner til tagvinduer fremstilles efter mål til dine vinduer. Til tagvinduer fra VELUX, Roto eller Fakro skal du kun bruge vinduets typebetegnelse. Ved alle andre producenter fremstilles plisségardinerne efter målene for dine vinduer.

Du kan vælge mellem forskellige betjeningsvarianter, stoftyper og farver. Dermed for du en helt individuel solbeskyttelse, som du vil have det!

Reservedele og tilbehør til plisségardiner

Designhåndtag i rustfrit stål med kantindsats til plisségardiner

Vores tilbud inkluderer også et omfattende tilbehør til montering og betjening af vores plisségardiner.

Da vi selv fremstiller vores plisségardiner, kan du også få reservedele til de plisségardiner, som du har købt hos os, selv efter flere år. Kontakt os, hvis du ikke skulle kunne finde de passende dele i vores onlineshop!

Vi tilbyder desuden en rengøringsservice til professionel rengøring af dine plisségardiner. Ved hjælp af ultralyd bliver gardinstoffet som nyt.

Hvorfor sundiscount?
 • Kvalitet fra Tyskland
 • Individuelle løsninger efter mål
 • Kæmpe stofudvalg
 • Hurtig levering
 • Topprodukter til fair priser
 • Bæredygtighed i fokus