maßgefertigte Plissees an Türen und am Fenster

Plisségardin

Plisségardinet er et moderne alternativ til den klassiske rullegardin. Det overbeviser med dekorative foldede stoffer og en høj alsidighed. Dette gør det til den mest populære indvendige sol og privatliv skærm.

Med sine vandrette folder minder plisségardinet om persienner. Derfor kaldes det også plisserullegardin eller plissepersienne.

Konfiguratoren leder dig gennem konfigurationen i enkle trin og giver dig hjælp og nyttige oplysninger om de enkelte trin. Dette gør det muligt at måle vinduet og vælge det rigtige plissede stof barnespil. Du kan derefter vælge mellem plisségardiner med et eller to gardinstoffer og afgøre, om din solbeskyttelse skal åbnes udelukkende nedenunder, ovenfra og under eller fra midten. På denne måde kan du oprette din ønskede plissegardin trin for trin.

Plisségardiner efter mål

drei braune Plissees an Rechteckfenstern

Retvinklet plisségardiner

Til alle rektangulære vinduer tilbyder vi dig et meget omfattende udvalg af plisségardin typer. Du har valget mellem forskellige typer af betjening og antallet af gardiner. De plisségardiner kan betjenes med et betjeningsgreb, snoretræk, endeløs kæde eller motor.

Afhængigt af typen af plisségardin kan gardinet åbnes fra top til bund eller omvendt. Plisségardiner med to gardiner er også tilgængelige. De to gardiner kan flyttes uafhængigt af hinanden og udstyret med forskellige stoffer.

Afhængigt af typen af vindue kan plisségardinet fastgøres direkte til vinduet, loftet, væggen eller overdelen. Særligt bekvemt er montering uden boring med klemmebeslag.

 • Stort udvalg af betjening varianter
 • Over 400 farver og 4 stoftyper
 • Enkel og hurtig montering - selv uden boring
 • Dimensioner: til 220 cm bredde og 260 cm højde
blaues Plissee vom Typ P1415

Plisségardin P1415

Typen P1415 er vores mest valgte produkt til rektangulære ramme.

Gardinematerialet er forsynet med endeprofiler og udspændt sideværts på to snorene. Det betyder, at gardinet kan åbnes og lukkes både fra top og bund. Med betjeningsgreb kan du skubbe stoffet med aluminiumsprofilerne komfortabelt til enhver ønsket position.

Plisségardinet P1415 er fastgjort med fire beslag på glaslisten, i eller foran vinduesnichen eller direkte på vindueskarmen. Selvfølgelig kan plissee fastgøres med skruer og uden boring.

Hvis du vedhæfter plisségardinet til vinduesrammen der åbner indad, forbliver den endda i den ønskede position, når vinduet vippes. Udspænding af snorene forhindrer vinduet i at svinge.

 • Vores bedst sælgende plisségardin
 • Øvre og nedre listerne er bevægelige
 • Åbning og lukning med betjeningsgreb
 • Dimensioner: til 150 cm bredde og 220 cm højde
braunes Plissee vom Typ P1614

Plisségardin P1614

Typen P1614 er et udspændt system med betjeningsgreb og variabelt gardin (up & down) speciel til plastikramme der åbner indad. Det særlige ved denne plisségardin er fastgørelse med klembeslag på vinduesrammen.

Snorene i det spændte system forhindrer plisségardiner fra at svinge. Vinduet kan endda vippes uden at skulle rydde vindueskarmet.

 • Plisségardin uden boring og uden klæben
 • Enkel og hurtig klemmontering på vinduesfløj
 • Ingen beskadigelse af vinduestætning
 • Sikker og pladsbesparende type installation med en glaslistenbredde fra 10 mm
 • Øvre og nedre listerne er bevægelige
 • Åbning og lukning med betjeningsgreb
 • Dimensioner: til 150 cm bredde og 220 cm højde
vier runde und schräge Plissee-Typen

Runde og skrå plisségardiner

Særlige vinduer kræver en særlig plisségardin. Vi har også den rigtige løsning til dette! Uanset om der er runde dørvinduer, trekantede karavevinduer eller femkantede gavlvinduer – blandt de specielle former for plisségardiner finder du den rigtige solbeskyttelse. Alle runde og skråblæste persienner er lavet efter mål for dig og din individuelle konfiguration.

 • Til alle vinduer med specielle former
 • Individuelt tilpasset for dit vindue
 • Dimensioner op til 150 x 150 cm
 • Forskellige vinkler kan leveres
Plafondfenster mit zwei gespannte Plissee

Plisségardiner til loft vinduer og vinterhaver

Plisségardiner til loft vinduer og vinterhaver er lavet til vandrette og let skrånende vinduer. Udspændt tråde i plisségardinet holder altid gardinet på plads.
Disse plisségardiner er derfor ideelt til beskyttelse af sol og blænding til loft vinduer, dagslyslofter, ovenlys og tagterrasser. Du vil modtage disse plisségardiner i forskellige former og lavet til at måle af os. Vi gør dimensioner op til 150 cm × 400 cm mulige for dig.

 • Lige og skrå udførelser
 • Specielt udformet til betjening i stor højde
 • Forskellige motorer og betjeninger

Plisségardiner til ovenlysvinduer

Dachfenster-Plissee mit braunem Stoff

Vores plisségardiner til ovenlysvinduer undgår de ubehagelige sider af sommeren. Fordi uden solbeskyttelse kan det blive ubehageligt varmt på loftet ved for stor solbeskyttelse. Udstyr dine ovenlysvinduer med en af vores plisségardiner! De holder mest af varmen ud.

Takvindue plisségardinet er designet til at passe perfekt til dit vindue. For ovenlysvinduer af mærkerne VELUX, Roto eller Fakro behøver du kun vinduets typebetegnelse. Sammen med alle andre fabrikanter fremstilles plisségardinet direkte i henhold til vinduets dimensioner.

Du kan vælge mellem forskellige betjening varianter, stoftyper og farver. Dette giver dig mulighed for at designe dit nye solbeskyttelsessystem i overensstemmelse med dine individuelle ideer!

Mere information om ovenlysvindue plisségardiner til Velux, Roto, Fakro & Co.

Reservedele og tilbehør til plisségardiner

Wandhalter mit Clip für Plissees

Vores tilbud indeholder også en bred vifte af tilbehør til montering og betjening af vores plisségardiner.

Da vi selv fremstiller vores plisségardiner, selv år senere kan du stadig få reservedele til dine plisségardin købt hos os. Skulle du ikke finde den rigtige i vores online shop, så kontakt os venligst!

Vi tilbyder også en rengøringsservice til professionel rengøring af dine plisségardiner. Ved hjælp af ultralyd skinner gardinstofene igen som på den første dag.

Bestilling