Reservedele og tilbehør til lamelgardiner

Topskinne

Har du allerede et lamelgardin og har brug for en ny topskinne? Du kan også konfigurere topskinnesystemet til lige lamelgardiner separat. Du får en komplet topskinne med betjening og valg af parkeringssiden. Topskinnerne fås i farverne hvid, beige, sølv og sort.

Montering og tilbehør

Har du allerede et lamelgardin og har brug for ekstra monteringsmateriale eller et lamelbeslag? Her kan du finde de småting, der gør en stor forskel: Vægbeslag, monteringsprofiler, bundvægte, bundkæder osv.

IQ-motorsystem

Oplev komforten ved et elektrisk drev til dit lamelgardin. Du kan også eftermontere IQ-motorsystemet til dit lamelgardin.

IQ-motorsystemet fås i to varianter – til normale lamelgardiner og til lamelgardinsystemer til loftsvinduer. Da lamellerne ved lamelgardinsystemer til loftsvinduer er monteret fjerspændt i to skinner, er motorerne til loftssystemer forbundet med hinanden via et modul. På den måde kører lamelgardinerne altid synkront i forhold til hinanden.

Tilbehør til motorsystem

Her kan du finde tilbehør til styringen af lamellerne via en motor.

Serviceydelser

Fungerer dit lamelgardin fint nok, men det ser bare ikke længere ud som nyt? Det er ikke noget problem! Vi renser lamelgardinet for dig.

Vi kan også afkorte lamelgardinerne for dig hos os.