Lamellenanlage an Terrassentür sowie an Fenster als Tür-Fenster-Kombination

Lamelgardiner til dør/vindue-kombinationer

Terrassedøre eller altandøre lukker som regel direkte ved siden af et vindue. I sådanne situationer vil man selvfølgelig helst have en ensartet solbeskyttelse. Lamelgardinerne til dør/vindue-kombinationer er den perfekte løsning i netop denne situation.

Lamelgardiner kan anvendes til at lukke af for nysgerrige blikke, som beskyttelse mod at blive blændet eller som beskyttelse mod solen. Du kan vælge mellem over 250 stofdesigns i stoftyperne gennemsigtig, halvgennemsigtig, specialbelagt eller mørklæggende til dit lamelgardin. Afhængigt af det valgte stof fås lamellerne i bredder på 127 mm, 89 mm og 63,5 mm. De drejelige lameller kan drejes efter solens position på himlen og nærmest trinløst regulere lysindfaldet fra dagslyset. Med de forskellige systemtyper og betjeninger forener lamelgardiner både form og funktion. Lamelgardinet kan monteres i loftet eller på væggen.

schematische Darstellung einer Lamellenanlage für Tür-Fenster-Kombinationen mit getrennter Bedienung

Dør/vindue-kombination med separat betjening

Lamelgardinet af typen V013 er den komfortable løsning til alle altan- og terrassedøre. Lamelgardinet består af to enkelte systemer med en gennemgående topskinne og en fælles drejning af lamellerne. Lamelgardinet trækkes separat fra og for ved begge systemer, dvs. at lamelgardinerne til dør og vindue kan forskydes uafhængigt af hinanden.

  • maks. bredde 600 cm, maks. højde 500 cm
  • To betjeningselementer til at trække lamelgardinet fra og for
  • Betjening med kæde/snot i enten venstre eller højre side
  • Lamelparkering for dør- og vindues område enten i højre eller venstre side, i midten eller delt
fra 1.098 kr.
Vælg
schematische Darstellung einer Lamellenanlage für Tür-Fenster-Kombinationen mit einer Bedienung

Dør/vindue-kombination med én betjening

Med lamelgardinet af typen V011 kan du tage hensyn til særlige bygningsmæssige forhold, som kræver, at lamelgardinet har en trindelt højde. I vores konfigurator til lamelgardiner kan du vælge, hvilken side dørområdet befinder sig på. Lysindfaldet reguleres for hele lamelgardinet med én betjening. Hvis lamellerne trækkes sammen med henblik på parkering, befinder lamelparkeringen sig på den side, hvor lamellerne er længst.

  • maks. bredde 600 cm, maks. højde 500 cm
  • lamelgardin med én betjening
  • Betjening med kæde/snor, fører-/drejestang, monokæde enten i venstre eller højre side eller motor
  • Lamelparkering i dørsiden
fra 1.098 kr.
Vælg