Insektenschutz-Schiebetür

Insektnet

Alle ved det - den ubehagelige følelse, når du har en blid summende rundt om dine ører om natten. For at undgå dette og den irriterende kløe efter insektbid har mennesker altid været bekymret over beskyttelse mod flyvende insekter. Hvad kunne være mere naturligt end at tænke på effektiv og miljøvenlig insektbeskyttelse i god tid?

Rullegardin insektnet

Eine Frau beim Herunterziehen eines Insektenschutzrollos

Insektnet rullegardiner med myggenet (gaze) er den ideelle beskyttelse mod irriterende insekter som fluer, bier, hveps og myg. Med en insektnet rullegardin bliver insektnet rullet op på en bølge som en rullegardin og beskyttet mod snavs af en kompakt kassette. Så insektskærmen kan bruges efter behov og er ikke i vejen.

Insektnet rullegardinet kan bruges på vinduer, men også på døre. Især til døre er der forskellige varianter, hvor insektnet styres vandret, dvs. fra venstre mod højre eller fra højre mod venstre.
Installation uden boring er også mulig, hvilket er særligt praktisk til brug i lejeboliger.

Insektnet er lavet af ekstremt vejrbestandigt glasfibervævning.

Hængslet insektnet

Fliegengitter Drehrahmen

Fluenet eller insektnet i form af hængslet insektnet passer til vinduer og døre. Hængslerne på siderne gør det muligt at hængslet rammer som normale døre eller vinduer. På grund af den lave profil tykkelse er det også muligt at installere mellem vindue og rulleskodde. Hængslet insektnet monteres ved at skrue den på blændramme eller lysning.

Specielt til allergikere får du vores hængslet insektnet med en særlig pollenfilter net. Et specielt look-through net lavet af meget gennemsigtigt materiale sikrer særlig høj lys- og luftgennemtrængelighed.

Vores hængslet fluenet er specialfremstillede efter dine ønsker.

Insektnet skydedør og skyderamme

Fliegengitter Schieberahmen

Fluenet eller insektnet i form af skydedøre og skyderammer er særligt velegnede til terrassedøre og balkondøre, da der skal sikres fleksibel håndtering af insektskærmen i passager. Skydedøre og skyderammer tillader frisk luft og solskin, men hold insekter væk.

Især for allergikere anbefaler vi vores skydedøre og skyderammer med speciel pollenfilter net. For den optimal udsigt tilbyder vi også en såkaldte look-through net med meget gennemsigtigt materiale.

Insektnet, reservedele og tilbehør til insektskærm

Her finder du insektnet i forskellige udførelser som fiberglasnet, pollennet og gennemsigtigt net og reservedele til insektskærm.

Hvorfor sundiscount?
  • Kvalitet fra Tyskland
  • Individuelle løsninger efter mål
  • Kæmpe stofudvalg
  • Hurtig levering
  • Topprodukter til fair priser
  • Bæredygtighed i fokus