Hjælp

Hyppigt stillede spørgsmål

Derfor er vi så billige

Vores koncept er at minimere antallet af mellemled mest muligt for at spare på omkostningerne. Det gør at vi kan sælge vores varer billigere til dig.

Mere information
Som du måske ved, bliver et produkt altid dyrere, jo flere mellemled der er mellem producenten og kunden. Normalt består sådan en handelskæde af en producent, en grossist, en detailforretning og en kunde. Prisen på det oprindelige produkt ændrer sig jo ikke gennem denne handelskæde, men prisen bliver alligevel dyrere, fordi der er flere mellemhandlere, der skal tjene på produktet. Hos SUNDISCOUNT ® er denne kæde så kort som overhovedet muligt. Vi er både producent og leverandør - alt foregår direkte fra vores fabrik.

Desuden har vi næsten ingen administrationsomkosninger, da vi hverken har udstillingsrum, reklameudgifter eller udgifter til dyre højglansbrochurer. Vi har heller ikke brug for noget mellemlager, fordi vi producerer varen direkte efter mål hos os selv, hvorefter den straks går til forsendelse direkte til kunden.

Det vi sparer på omkostninger pga. den korte handelsvej, sparer du som kunde; og det ses tydeligt i vore kundevenlige priser!

Fordele og kvalitet

Vi står for "Made in Germany" kvalitet, tillid, erfaring og førsteklasses produktion.

Mere information
Kvalitet
Alle vore produkter til solafskærmning er fremstillet på vores fabrik i Tyskland og står for "Made in Germany" kvalitet. Vore produkter er omhyggeligt forarbejdet. Vi anvender førsteklasses materialer og vores teknik er gennem årelang erfaring i branchen højt udviklet og absolut pålidelig.

Hos os er du sikker på, at du køber den allerbedste kvalitet.Før vi afsender din bestilling, tester vi endnu en gang varen grundigt.
Betjening
Vore produkter kan betjenes ganske enkelt og ukompliceret med manuel eller elektrisk betjening. I vores shop kan kan du finde den form for betjening, der passer dig bedst.
Design og stoffer
Vore stoffer og materialer af af meget høj kvalitet og opfylder alle lovpligtige normer. De kan - alt efter produkt - tørres af med en fugtig klud eller rengøres på anden måde, så du kan have glæde af din solafskærmning i rigtig lang tid.

Vore designs kan bestilles i mange forskellige farver og dekorative mønstre, så din solafskærmning kan passe perfekt ind i din lejlighed eller dit hus. Der er næsten ingen grænser for dine kreative idéer.

Hvis du skulle være usikker m.h.t. valg af stoffer, tilbyder vi at sende enkelte originale farvemønstre (Stofprøverbestilling).
Erfaring
Vi kan se tilbage på ti års firmahistorie og dermed også på en tilsvarende erfaring. Vore solafskærmningsinstallationer fremstilles med de mest moderne maskiner og efter de sidste nye produktionsmetoder, så vi altid er på forkant med den nyeste teknik. vi anvender udelukkende råmaterialer af højeste klasse, der altid ligger i forlængelse af gældende normer og krav om kvalitetskontrol. Vi er eksperter, og vi skaber løsninger til din personlige solafskærmning.

Hotline

Har du spørgsmål til din bestilling, ønsker at foretage ændringen eller skulle der opstå problemer omkring leveringen mv., kan du henvende dig direkte til os.

Mere information
+49 3721 260018 (man-tors 7-16:30 | fre. 7-15:45)

Bestilling

På forsiden klikker du på den type produkt, du er interesseret i. Vores konfigureringssystem stiller så nemt og bekvemt spørgsmål ang. dine ønsker og opstiller din bestilling skridt for skridt. Den spørger bl.a. efter målene for den solafskærmning du har valgt, efter det ønskede design og den ønskede form for betjening (f.eks. kæde, stav eller motor).

Mere information
Til højre for din konfiguration ser du hvad du har valgt, og her kan du altid kontrollere, om det hele stemmer og hvor meget prisen på din aktuelle konfiguration er oppe på. Skulle du have skrevet forkert eller ombestemt dig, kommer du uden problemer tilbage til den forrige indtastning.

Når din bestilling er færdig indtastet, vil du blive spurgt om din adresse og hvilket betalingskort du ønsker at betale med. Først når du har bekræftet disse oplysninger, træder bestillingen i kraft hos os, og du modtager omgående en bestillingsbekræftelse.

Efter at bestillingen og betalingsoplysningerne er blevet kontrolleret en ekstra gang af vores medarbejder, modtager du en ordrebekræftelse med den beregnede leveringsdato. Hermed er ordren trådt i kraf, og fremstillingen af dit gardinanlæg efter mål kan begynde.

Sådan bestiller du

Du sender simpelthen bestillingen til os via Internettet - mere behøver du ikke at gøre for at vores solafskærmningsprodukt bliver sendt hjem til din bopæl.

Mere information
Så let har vi gjort din bestilling:
1. Trin
Du beslutter, hvilken type solafskærmning, du gerne vil have. Vores KONFIGURATOR understøtter din bestilling hele vejen igennem. Den spørger efter, hvilke mål og hvilket design du ønsker.
2. Trin
Du bekræfter bestillingen pr. e-mail og vi informerer om leveringstid (normalt er der kun tale om få dage).
3. Trin
Varen leveres til dig derhjemme. Betaling sker med betalingskort.
4.Trin
Du kontrollerer at varen er i orden, fri for transportskader og synlige mangler. Ved transportskader skal disse omgående oplyses overfør chaufføren og dokumenteres, da vi ellers ikke har nogen reklamationsret overfor speditøren. Transportskader bedes du således meddele straks (dog senest tre dage efter modtagelsen af varen).

Ordrebekræftelse

Når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os, er ordren bindende for begge parter.

Mere information
Ordrebekræftelsen gør din bestilling bindende!

Når din bestilling er gået ind hos os, modtager du en ordrebekræftelse direkte pr. E-mail. Vi organiserer så forsendelsen af varen. Først med denne ordrebekræftelse er en juridisk bindende købsaftale trådt i kraft.

Eventuelle tilføjelser, ændringer og tillægsaftaler bliver ligeledes først bindende, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse fra os.

Leveringstider og transport

Leveringen følger direkte fra fabrikken uden noget mellemlager. Derfor bliver din solafskærmning, som er syet efter mål, leveret indenfor få arbejdsdage.
Leveringen sker normalt med en parcel tjeneste. På grund af produktets dimensioner og vægt en levering ved spedition være nødvendig.

Mere information
Solbeskyttelse
Produkt / Produktgruppe
Behandlingstid*
Levering
Parcel tjeneste
Spedition
Postenforsendelse
1 Arbejdsdag
1 - 3 dagen
Stofprøver
1 Arbejdsdag
1 - 3 dagen
Standardprodukter
1 Arbejdsdag
1 - 3 dagen
Plisséer
3 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
Persienner
3 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Lamelanlæg
3 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Lamelanlæg vertikal gebogen
28 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Lamelanlæg horizontal gebogen
28 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Rullegardiner
3 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Mørklægningsanlæg
10 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Insektnet
7 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Markiser / Altan beklædning / Solsejl
10 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Pergola mit Lamellendach EUROPE 8840
30 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Udendørspersienner
10 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Rulleskodder/Rulleporte
10 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Rulleporte T 77
30 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
Udendørsrullegardiner
10 Arbejdsdagen
1 - 3 dagen
7 - 14 dagen
*Behandlingstid plus levering = leveringstid
Så hurtigt får du din solafskærmning:
Efter at vi har modtaget din bestilling, går vi straks i gang med lave din ønskede solafskærmning, tester den omhyggeligt og pakker den på den sikreste måde til transporten.

Betaling / Leveringsomkostninger

Der kan betales med betalingskort.

Afsendelsen af stofprøver er gratis. Hvis du kun bestiller små dele mærket som forsendelse med posten, er omkostningerne 18,63 kr.

Mere information
Vi leverer med UPS, GLS eller spedition (undtagen stofprøver og postomdeling). Når vi sender varen, vil du få besked via e-mail.
UPS og GLS giver op til 3 gange. Hvis 3. gang leveringen er mislykket, produktet afkast. De retur omkostninger og den nye forsendelses omkostninger vil blive opkrævet separat. Sørg for, at varen kan modtages.
Spedition forsendelser er annonceret, dvs. du er kaldet af rederiet. For ikke-accept inden for 3 dage kan opstå lageromkostninger. Det vi nødt til at opkræve dig separat.

I nogle tilfælde kan det føre til pris- forskydninger i leveringsomkostninger afhængigt levering området.
Der skal være forespurgt om forsendelsesomkostninger til småøer separat.

De leveringsomkostninger beregnes - medmindre andet er angivet - pr. bestilling og afhænger af det element størrelse (dimensioner længste side).
Pakke størrelser
Lamelgardiner / Persienner / Rullegardiner / Plisségardiner / Standardprodukter / Rullegardin Insektnet
XS:
op til 111 cm
S:
fra 111 cm
M:
fra 201 cm
XL:
fra 291 cm
XXL:
fra 501 cm
Rulleskodder / Rulleporte / Udvendige persienner / Udvendige rullegardiner
S:
op til 201 cm
L:
fra 201 cm
XXL:
fra 291 cm
C:
rulleporte med profil T 77

På grund af den høje vægt beregnes fragtomkostningerne pr. artikel.

Faste ramme med insektennet / Insektnet skydedør og skyderamme
S:
op til 1 m²
L:
fra 1 m²

I Insekt beskyttelse typen 51, 61 og 70 er ekstra på grund kunstfærdige emballage og transportomkostninger på en pro rata gebyr på 213,09 kr. per leverance beregnet.

Markiser
A:
op til 301 cm
B:
fra 301 cm
C:
fra 581 cm
D:
koblede markiser

På grund af den høje vægt beregnes fragtomkostningerne pr. artikel.

Betalingsmåder: Betalingskort
XS
212,64 kr.
S
294,71 kr.
M
913,97 kr.
L
1.730,95 kr.
XL
3.461,90 kr.
XXL
8.953,20 kr.
A
3.461,90 kr.
B
8.953,20 kr.
C
8.953,20 kr.
D
17.906,40 kr.

Leveringsomfang

Når du bestiller hos os, får du solafskærmning fremstillet efter dine angivne mål, inklusive de nødvendige monteringsdele. For at du kan se, hvad du får for dine penge, har vi opstillet alt hvad der hører til den samlede levering på en liste.

Mere information
Og det får du leveret:
Du modtager et solafskærmningssystem, der er klar til at blive monteret. Det vil sige, at de nødvendige monteringsdele til en alm. montering er inkluderet i leveringen. Ønsker du at montere din solafskærmning på en anderledes måde, tilbyder vi de enkeltdele du skal bruge til det i vores shop.

Skulle der mangle monteringsdele i din levering, ringer eller mailer du simpelhen til os på vores service-hotline.

Garanti

Du har selvfølgelig en garanti på fulde 24 måneder på din nye solafskærmning.

Mere information
Med 2 års garanti er du på den sikre side. Selvfølgelig har du en fuld 24 måneders garanti på alle fordringer på din nye solafskærmning i henhold til gældende regler. Denne garanti dækker alle mangler, som måtte vise sig i løbet af garantiperioden, og som ikke kan tilskrives køber af solafskærmningen eller tredjemand. Dit garantikrav omfatter da afhjælpning af manglen eller levering af erstatningsvare. I sådan et tilfælde, melder du dig simpelthen hos vores service-hotline.

Information om bestilling af stofprøver

Hvis du er usikker på, hvilken farve din solafskærmning skal have, tilbyder vi den mulighed, at vi kan sende enkelte stofprøver til dig. Det konfigurerer du på samme måde som solafskærmningen; du skal så klikke på Bestil stofprøve under farvevalg. Du bestiller så det stofprøver du ønsker at se, og det vil befinde sig i din indkøbskurv.

Mere information
For at forkorte bestillingsprocessen kan du også blot indtaste testværdier under konfigurationen for at komme hurtigere til farvevalgstrinnet. Vi kan dog ikke garantere, at de bestilte stoffer vil være tilgængelige i din endelige konfiguration.
Det er ikke muligt at bestille stofprøver til tilbudsstoffer, da der kan være farveafvigelser mellem prøven og det stof, der vælges i sidste ende.

Prisen for en prøve er 2,00 EUR eller 4,00 EUR for rullegardiner, plisségardiner, markiser og udvendige rullegardiner. Hvis der kun bestilles stofprøver, er der ingen forsendelsesomkostninger.