Hjælp

Hyppigt stillede spørgsmål

Fordele og kvalitet

Vi står for "Made in Germany" kvalitet, tillid, erfaring og førsteklasses produktion.

Kvalitet
Alle vore produkter til solafskærmning er fremstillet på vores fabrik i Tyskland og står for "Made in Germany" kvalitet. Vore produkter er omhyggeligt forarbejdet. Vi anvender førsteklasses materialer og vores teknik er gennem årelang erfaring i branchen højt udviklet og absolut pålidelig.

Hos os er du sikker på, at du køber den allerbedste kvalitet.Før vi afsender din bestilling, tester vi endnu en gang varen grundigt.
Betjening
Vore produkter kan betjenes ganske enkelt og ukompliceret med manuel eller elektrisk betjening. I vores shop kan kan du finde den form for betjening, der passer dig bedst.
Design og stoffer
Vore stoffer og materialer af af meget høj kvalitet og opfylder alle lovpligtige normer. De kan - alt efter produkt - tørres af med en fugtig klud eller rengøres på anden måde, så du kan have glæde af din solafskærmning i rigtig lang tid.

Vore designs kan bestilles i mange forskellige farver og dekorative mønstre, så din solafskærmning kan passe perfekt ind i din lejlighed eller dit hus. Der er næsten ingen grænser for dine kreative idéer.

Hvis du skulle være usikker m.h.t. valg af stoffer, tilbyder vi at sende enkelte originale farvemønstre. (Stofprøverbestilling).
Erfaring
Vi kan se tilbage på ti års firmahistorie og dermed også på en tilsvarende erfaring. Vore solafskærmningsinstallationer fremstilles med de mest moderne maskiner og efter de sidste nye produktionsmetoder, så vi altid er på forkant med den nyeste teknik. vi anvender udelukkende råmaterialer af højeste klasse, der altid ligger i forlængelse af gældende normer og krav om kvalitetskontrol. Vi er eksperter, og vi skaber løsninger til din personlige solafskærmning.