00800 78634726 Man-tors 7-16:30 | Fre 7-15:45

Hjælp

Hyppigt stillede spørgsmål

Derfor er vi så billige

Vores koncept er at minimere antallet af mellemled mest muligt for at spare på omkostningerne. Det gør at vi kan sælge vores varer billigere til dig.

Som du måske ved, bliver et produkt altid dyrere, jo flere mellemled der er mellem producenten og kunden. Normalt består sådan en handelskæde af en producent, en grossist, en detailforretning og en kunde. Prisen på det oprindelige produkt ændrer sig jo ikke gennem denne handelskæde, men prisen bliver alligevel dyrere, fordi der er flere mellemhandlere, der skal tjene på produktet. Hos SUNDISCOUNT ® er denne kæde så kort som overhovedet muligt. Vi er både producent og leverandør - alt foregår direkte fra vores fabrik.

Desuden har vi næsten ingen administrationsomkosninger, da vi hverken har udstillingsrum, reklameudgifter eller udgifter til dyre højglansbrochurer. Vi har heller ikke brug for noget mellemlager, fordi vi producerer varen direkte efter mål hos os selv, hvorefter den straks går til forsendelse direkte til kunden.

Det vi sparer på omkostninger pga. den korte handelsvej, sparer du som kunde; og det ses tydeligt i vore kundevenlige priser!